Yvonne van Ewijk

Gezichtsbehandelingen - Massages - Healing

Yvonne is ook Lichtkracht coach klik hier voor meer informatie.

CLEPHAR

dermatocosmetica 

 Wij geloven in de combinatie van natuur en wetenschap om het huidverouderingsproces tegen te gaan. Wij brengen deze 2 werelden samen om huidproblemen snel & effectief op te lossen en de gezonde huid verder te verbeteren. Het goede van natuurlijke kiemcellen en -extracten wordt succesvol gecombineerd met de laatste farmaceutische ontwikkelingen en technologieën!


Onze behandelingen en thuisproducten bevatten de hoogste concentratie aan actieve werkstoffen, zijn altijd huideigen of huidgelijkend en bevatten alleen schone, huidvriendelijke ingrediënten.
 Alle innovatieve werkstoffen uit de fyto- & biotechnologie, waarvan we weten dat ze de huid verbeteren en optimaliseren, worden in de hoogst mogelijke dosis aangewend. Deze werkstoffen respecteren de natuurlijke functies van de huid en worden zo samengesteld dat het risico op allergieën geminimaliseerd wordt. Alle andere ingrediënten worden met farmaceutische precisie gekozen en aangepast aan de meest gevoelige huidtypes.
 Vertrouw op de combinatie van wetenschap & natuur en laat je huid stralen als nooit tevoren!

Reserveer nuACUPRESSUR MASSAGE BEHANDELING MET WARME KRUIDENSTEMPELS

Keuze uit twee behandelingen:


Special Women Treatment
Bij last van hormonale disbalans, menopauze klachten, menstruatie klachten en slecht slapen.

De unieke samenstelling van kruiden in de kruidenstempels, acupressuur massage en drukpunt technieken op de meridianen zorgen ervoor dat:

Body en mind weer in evenwicht komen, je meer balans ervaart in je emoties en je hormonen meer in balans komen. Deze behandeling is een detox voor je hele lichaam en zorgt voor een betere en diepere slaap. 

De full body behandeling duurt c.a. 90 minuten.


Detox en Spier Treatment

Bij last van vermoeidheid, het vasthouden van vocht, reuma, fibromyalgie en alle vormen van spierklachten, jicht, spit en verzuring van het lichaam. Deze behandeling zorgt voor het loslaten van afvalstoffen.

De unieke samenstelling van kruiden in de kruidenstempels, gecombineerd met de ontspanningsmassage met warme olie en drukpunten op de meridianen zorgt ervoor dat er een detox plaatsvindt.

De kruiden hebben een reinigend effect op de organen, ze versoepelen de spieren, waardoor je rust en ontspanning ervaart. De behandeling zorgt voor een heerlijk warm lichaam en een betere en diepere slaap.

De full body behandeling duur c.a. 90 minuten.


De kruiden zijn afkomstig uit Thailand en beide behandelingen zijn een ware beleving.


NU VOOR € 94,50!
Geldig December 2020.
Lees een mooi artikel over Beautiful & You via Lijf & Gezondheid: